Communicatie trainen? Ga (theater)sporten!

  • maandag, 30 november 2015 00:00
  • Written by
Als consultant ontkom je vaak niet aan korte periodes zonder opdracht. Deze momenten zijn perfect om je (vak)kennis op peil te houden. Bij Squerist gebruiken we deze gelegenheid ook om out of the box te denken…

Veranderingsprocessen laten eindigen in applaus

Jarenlang werkte ik bij een woningcorporatie waarbij ik de communicatie verzorgde. Hoe begeleid je het veranderproces voor huurders als hun woningsituatie drastisch verandert en hoe gebruik ik deze ervaring als procesadviseur?

Levens redden met procesmanagement

Procesmanagement is meer dan het beschrijven van processen. Je moet ook zorgen dat procedures worden gevolgd. Als dat niet gebeurt, kunnen er schokkende dingen gebeuren. Een verslag van Joep Bisschops, consultant procesmanagement bij Squerist.

Eigen initiatief wordt hier gewaardeerd

Van alle startende trainees dit jaar ben ik waarschijnlijk wel degene met het minst voor de hand liggende studietraject. Ik ben begonnen als docent lichamelijke opvoeding aan de Fontys Hogeschool. Toch is de de weg naar…
Al snel heb ik voor mezelf de keuze gemaakt om mezelf te verdiepen in de mogelijkheden die de IT biedt. Dankzij de doorgroeimogelijkheden binnen Squerist ben ik hier als softwaretester aan de slag gegaan.